SKLZ Duffle Bag

SKLZ Duffle Bag

€ 69,95

In winkelwagen

SKLZ-DUFFLE-001

Stijlvolle SKLZ sporttas met goede indeling en koolstof filter. De SKLZ Duffle Bag is slijtvast & oersterk.

Meer details

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Vorige
Volgende

SKLZ Duffle Bag - Sporttas 


- Sterk, slijtvast en scheurbestendig
- Behoud vorm
- 3 koolstof filters om geurtjes weg te houden
- Even comforabel over de schouder als in de handen
- Handvaten en schouderband beiden gevoerd en verstevigd


De SKLZ Duffle Bag Sporttas is ontworpen voor de serieuze sporters. Deze extreem stevige sporttas is duurzaam en sterk genoeg om niet te vervormen. Deze sporttas heeft verschillende vakken om de spullen goed uit elkaar te houden. Met het koolstof filter van de Duffle Bag tas blijft de fanatieke geur uit de sportkleding.

Deze topsport tas draagt net zo gemakkelijk over de schouder als in de handen. De schouderband en de handvaten zijn beiden gevoerd en verstevigd. Het stijlvolle zwarte design laat zien dat je met je sport bezig bent. Met het stijlvolle design is deze sporttas gemaakt voor mensen met SKLZ.

Koolstof filters, of carbon filters, worden door professionals gebruikt om lucht te zuiveren van geuren en ongewenste stoffen. Koolstof filters zitten onder andere in ventilatie systemen, gasmaskers, en de afzuigkap boven het fornuis. Als lucht door een koolstof filter beweegt, blijven er ongewenste deeltjes hangen. Met een chemische reactie worden deze deeltjes aan het filter vastgeplakt. Dit betekent dat een koolstof filter langzaam vol raakt en dan minder deeltjes op neemt. Dan wordt het tijd om de filter te vervangen. Bij de SKLZ Duffle Bag Sporttas zitten drie filters waarvan twee reserve.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

SKLZ Duffle Bag

SKLZ Duffle Bag

Stijlvolle SKLZ sporttas met goede indeling en koolstof filter. De SKLZ Duffle Bag is slijtvast & oersterk.

Schrijf uw recensie